Свържете се с нас

Aviagen Kft

T: +36 96 516 000
ф: +36 96 516 001
A: Győr, Hungary

E: officeHU@aviagen.com
език: Български - Bulgarian

Добре дошли в Авиаджен

Авиаджен бройлерни родителски стада доставя еднодневни пилета прародители и родители на клиенти в 130 държави по света под търговските марки Arbor Acres, Indian River и Ross.

Aviagen също предлага специални разплодни стада предназначени да дадат на потребителите гъвкавост при избора им на продукти и отговарят на специфичните изисквания на пазара. Марката Rowan Range® на специалните птици, с променящи се цветове в зависимост от избора на женски, налични в момента само в Европа, отговаря на нуждите на избрана ниша или развиващи се пазари, включително по-бавно растящи, свободно отглеждане и органични сегменти. Мъжкия Yield Plus е първия наличен продукт в портфолиото на Specialty Male portfolio от Aviagen и е предназначен за производство на краен продукт със значително по-голям добив на гръдно месо.

Тези марки са измежду най-известните и уважавани имена в индустрията и всяка има доказана успешна репутация в допълнение към огромната й и лоялна глобална клиентска база. Успешната и добре създадената генетична селекционна програма на Авиаджен последователно промоцира постоянни подобрения в здравината и цялостното здраве осигурявайки птиците с най-висококачествени грижи и стандарти за благосъстояниеi.

       

Ресурсен център

Нашата информационна библиотека съдържа материали, разработени от Авиаджен да помогнем на нашите клиенти да управляват своите фирми изгодно и да произвеждат пилета с висока производителност чрез програми за добър мениджмънт на стадото.

Всички документи на разположение на български са показани по-долу. За да изтеглите PDF, трябва само да кликнете върху заглавието. Други документи са достъпни на английски в Ресурсен център.

1 2 3
 • tc_icon_doc

  Тази брошура съдържа спецификациите за хранене на родителските стада Ross 308 (бавно оперяващи) и трябва да се използва заедно с Ръководството за мениджмънт на родителските стада и Продуктивните показатели Ross 308.

 • tc_icon_doc

  Целта на това ръководство е да помогне на клиентите на Aviagen да постигнат оптимална продуктивност от своите бройлери. То няма за цел да дава окончателна информация относно всеки аспект от мениджмънта на бройлери, а да привлече внимание към важни фактори които, ако се пренебрегнат, могат да понижат продуктивността на стадото. Ръководството има за цел поддържане здравето и благосъстоянието на птиците и постигане на добра крайна продуктивност на птиците.

 • tc_icon_doc

  Целта на това джобно ръководство е да помогне за оптимизиране на производителността при обработката на бройлери. То предоставя информация и насоки за това как да се подобрят мениджмънт практиките във фермата и кланицата, да спомогне за подобряване на качеството на кланичните трупчета. Мениджмънт практиките,съдържащи се в това ръководство фокусират вниманието към значението на поддържането на здравето и благосъстоянието на стадото,хигиената и манипулациите с птиците на всеки етап от живота на бройлерите и по цялата верига на преработка след като птиците напуснат фермата.

 • tc_icon_doc

  Тази брошура съдържа продуктивните показатели на бройлера Ross 308

 • tc_icon_doc

 • tc_icon_doc

 • tc_icon_doc

 • tc_icon_doc

  Тази брошура съдържа спецификациите за хранене на родителските стада Ross 308 и трябва да се използва заедно с Ръководството за мениджмънт на родителските стада и Продуктивните показатели Ross 308.

 • tc_icon_doc

  Една добра програма за люпилнята поддръжка е съществена част за максимизиране на люпилнята.

 • tc_icon_doc
  06/03/2013
  Как да...01

1 2 3