Kontakt

Ako vam je potrebno više informacija molim vas kontaktirajte našu regionalnu kancelariju.

Aviagen KFT


T: +36 96 516 000
Ф: +36 96 516 001
A: Győr, Hungary

E: officeHU@aviagen.com
Jezik: Балкан - Balkan

Dobrodošli u Aviagen  

Aviagen Broiler Breeders obezbeđuje jednodnevne djedovske i roditeljske piliće kupcima iz 130 zemalja širom sveta kao brendove Arbor Acres, Indian River, i Ross.

Aviagen također nudi specijalna priplodna jata sa ciljem da klijentima pruže fleksibilnost u odabiru proizvoda is a ciljem da se obezede specifični zahtevi tržišta. Brend Rowan Range® je jedan od njih, sa lepezom boja u zavisnosti od odabira koka, trenutno dostupan jedino u Evropi, obezbeđuje zahteve tržišta za određenu nišu i tržište u razvoju, uključujući spororastuće, free range, i segment organske proizvodnje. Petao Yield Plus je prvi dostupan proizvod u Specialty Male portfolio iz Aviagen-a i namenjen je dobijanju krajnjeg proizvoda sa značajno više prinosa grudnog mesa.

Ovi brendovi su među najpoznatijim i najuvaženijim imenima u industriji i svaki ima dokazani evidentirani uspeh pored velike baze lojalnih kupaca širom sveta. Aviagen-ov uspešni i dobro utvrđeni program genetske selekcije konstantno promiče stalna unapređenja i robusnost kao i zdravlje uopšte, istovremeno obezbeđujući jedinke sa najvećom brigom o kvalitetu i standardima dobrobiti.

       

Centar za resurse

Naša biblioteka sa informacijama sadrži materijale koje je razvio Aviagen da bi pomogao svojim klijentima profitabilno vođenje svojih pogona i proizvodnju pilića visokih performansi putem programa zdravog menadžmenta jata. Svi dokumenti na jezicima Balkana se nalaze ispod. Da bi skinuli pdf, jednostavno klikinite na naslov. Ostali dokumenti su dostupni na Engleskom u odeljku Centar za resurse.

 

For our customers in Slovenia and Macedonia 

All documents on this web site are available in English in the main Resource Center.