Köszöntjük az Aviagennél

Az Aviagen baromfitenyésztő cég nagyszülő és szülőpár naposcsibéket forgalmaz vásárlóinak világszerte több mint 100 országban, és termékeinek eredményességét, sikerét kiterjedt, lojális és globális vevőköre is igazolja.

Az Aviagen továbbá olyan speciális tenyészállományt ajánl, amely révén az ügyfelei rugalmasan alakíthatják a termékválasztékukat és megfelelhetnek a specifikus piaci igényeknek. A jelenleg csak Európában kapható Rowan Range szülőpárok a kakas fajtájának a  kiválasztásától függően több színvariációban is elérhetőek. A színvariációk mindegyike megfelel a szabadtartású, lassú növekedésű és organikus fajtákat igénylő, növekedő piacok sajátos kívánalmainak. A Yield Plus kakas az első elérhető termék az  Aviagen saját Specialty Male® portfóliójából, amivel egy kiugróan magas mellhús kihozatalú végterméket szándékoztak előállítani.

Aviagen sikeres és jól megalapozott genetikai szelekciós programja következetesen elősegíti az izmoltság és az általános egészség folyamatos javulását, miközben a madaraknak a legmagasabb színvonalú ellátást és állatjóléti feltételeket biztosítja.

A Ross és a Rowan Range márkák kaphatók az Önök régiójában. A részletekért látogasson el az Aviagen angol nyelvű weblapjára!.


        SpecialtyMaleslogo133wx148h


Technikai adattár Letölthető szakmai dokumentumok

A letölthető szakmai adattárunk az Aviagen által kidolgozott anyagokat tartalmazza, amelyek segítik vásárlóinkat abban, hogy nyereségesen üzemeltessék vállalkozásaikat, hogy csúcsteljesítményű madarakat termeljenek megbízható állomány menedzsment programok alkalmazásáva.

Az oldal alján megtalálható az összes magyar nyelven elérhető dokumentum. A pdf formátumok letöltéséhez egyszerűen kattintson a címre. Idegen nyelvű anyagokat a Letölthető szakmai dokumentumok között találhat a keresőben megadott szűrők segítségével.

Az itt szereplő szülőpár teljesítmény mutatók az Európára jellemző állománysűrűséget és gazdasági hatékonyságot veszik figyelembe, amelyek befolyásolják az állományok rotációciklus tervezési és kezelési menedzselési technikáit. Ebből következik hogy az itt elfogadott tenyésztői stratégia (21 hetes/146 napos, vagy korábbi fénystimuláció) eltér a világ más régióiban javasolt stratégiától.


Elérhetőség

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem, keresse fel területi központunkat.

Aviagen Kft
T: +36 96 516 000
C: Győr, Hungary
E: officeHU@aviagen.com


Letölthező szakmai dokumentumok kereső